Ikat nafsu suami

 IKAT NAFSU SUAMI GALAK

sangkar bhg 1

Ikat nafsu suami? Ramai yang bertanya kepada saya tentang rawatan untuk mengikat nafsu suami agar hanya tertumpu kepada pasangannya sahaja. Rawatan untuk ikat nafsu suami ada beberapa cara. Tetapi kaedah yang sering kami pilih adalah menggunakan getah seluar dalam suami.

Meskipun begitu, saya ingin menegaskan bahawa rawatan ini tidak diberikan sesuka hati, tetapi berdasarkan kes-kes tertentu seperti suami sering curang, suami bekas perogol, suami suka langgan pelacur @ pondan, dll.

Rawatan ini memerlukan seluar dalam orang yang dituju. Sebagai contoh, jika ingin memanggil suami pulang, saya memerlukan seluar dalamnya dan pasangannya.
Melalui seluar dalam, atau getah seluar dalam, saya akan memuja semangat orang yang dituju menggunakan ayat-ayat terpilih agar kembali merindui dan menyayangi pasangannya. Pelanggan boleh memilih sama ada ingin membuat paling sedikit satu simpul sehingga maksimum tujuh simpul. Sudah tentulah tujuh simpul memberikan kesan paling kuat.

Namun adakalanya setelah bertahun-tahun berkahwin, sikap pasangan cenderung berubah menjadi buruk. Perasaan sayang sudah mula pudar. Lebih buruk lagi apabila pasangan sanggup berlaku curang. Dengan kaedah rawatan ini, sikap pasangan boleh diubah semula menjadi penyayang dan romantik seperti mula-mula berkahwin dahulu. Contohnya, setiap kali berjalan ingin berpimpin tangan, marah bila orang pandang pasangannya dan sebagainya. Jika ada rawatan untuk mengubah suami kaki pukul menjadi romantik, inilah jawapannya. Dia akan menjadi sepertimana seorang lelaki mula-mula ingin memikat pasangannya. Paling menarik, sikap pasangan tersebut kekal begitu sepanjang hayatnya.

Bagaimanapun, saya percaya jodoh tidak semestinya berakhir sepanjang hayat. Justeru itu, kasih sayang yang telah ‘diikat’ tersebut boleh dibuka semula jika pelanggan sudah tidak mahu lagi pasangannya atau sudah beralih cinta kepada orang lain.
Bagi mereka yang sukar untuk datang ke pusat rawatan kami, kami juga menyediakan rawatan jarak jauh. Meskipun pelanggan tidak bertemu secara langsung, kesan rawatan yang diberikan masih sama hebatnya.
Sebarang pertanyaan bolehlah menghubungi kami di talian 012-3699117. Perubatan Tradisional Tok Kencana beralamat di No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor.

 

Comments ( 6 )

 1. Idah
  Saya telah berkhawin selama 16 tahun tetapi 4 tahun kebelakangan ini suami selalu bersikap dingin dan tidak pernah sentuh saya (bersetubuh) atas alasan dia tidak boleh berhubungan kerana masaalah penyakit kencing manis, dan saya menerima alasan tersebut sehinggalah pada Feb2015 lepas Suami meminta keizinan untuk berkhawin lain dengan kekasihnya setelah hampir 5 tahun mereka bercinta. Apakah rawatan yang perlu untuk saya memulihkan kembali kebahagiaan rumahtangga kami Tok?
  • Tok Kencana
   Boleh ikat semula cinta bersama pasangan. InsyaAllah ada caranya. Hubungi kami untuk maklumat lanjut
 2. zura
  tok sy isteri mempunyai anak 3...sy nak tanya tok untk ikat nafsu suami, kaedah jarak jauh ....bagaimana dan berape kos yg diperlukan? ..
  • Tok Kencana
   Ikat nafsu suami ini hanya akan saya jalankan sekiranya bertujuan baik. Sila berhubung terus untuk keterangan lanjut. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 012-3699117 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
 3. sarah
  Saya Ada 1 masalah dengan pasangan saya.. Dia Sgt baran.. Bila bckp jerit2.. Ada masa dia xpuas hati dgn saya dia pukul saya sampai lebam.. Ape yg harus saya buat dekat dia.. Saya ptahankan hubungan kami... SBB saya pernah syg dia dan pernah mganduñg anak dia.. Ajak kawen dia xnak..sanggup bkata Fmly dia xde anak luar nikah.. Ni mak dia dengan Adik dia slalu buat muka bila saya blik Umah pasangan saya... Saya Sgt mcintai dia..
  • Tok Kencana
   Boleh diikhtiarkan. Sila hubungi kami terus untuk jawapan lebih pantas dan jelas. Alamat: No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 012-3699117 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*