Minyak Pengasih Peram

Antara minyak pengasih berkhasiat tinggi dalam simpanan Tok Kencana yang menjadi rebutan

Antara minyak pengasih berkhasiat tinggi dalam simpanan Tok Kencana yang menjadi rebutan

Berbanding minyak pengasih biasa, Minyak Pengasih Peram merupakan minyak pengasih yang lebih hebat. Ia merupakan minyak pengasih yang diperam selama lebih 10 tahun dan dikuasakan secara berterusan. Minyak ini amat berkesan dan memiliki fungsi yang pelbagai seperti pengasih, penunduk, penghormatan, sanjungan, pelaris dan sebagainya. Sangat sesuai digunakan oleh artis-artis, tokoh politik, pemimpin dan mereka yang berurusan dengan orang ramai agar sentiasa dikasihi, disanjung dan dihormati.

 

Disebabkan cara pembuatannya yang rumit dan mengambil masa yang lama, Minyak Pengasih Peram sangat terhad stoknya.

Comments ( 4 )

 1. Shima
  Sy dh knl bf sy dekat 2 tahun,flm tempoh tu jgk sy cuba pikat dia smpai akhirnta sy dpt cinta dia.sy dgn dia dh bcadang nk hubungan yang serius ke alam perkahwinan tp semenjak sy balik dari sabah dia dah berubah, janda dia pernah bgtau sy yg dia nk kahwin balik ngn bf sy sedangkan dia sdh pun berumah tangga dengan pasangan baru. Sy dpt rasakn ada ssuatu yg x kena..sy mnta tolong spya dia buka hati dia utk terima sy semula..
  • Tok Kencana
   Boleh diuruskan, insyaAllah. Kami juga boleh perlu memastikan terlebih dahulu sama ada dia sudah terkena 'buatan' atau tidak. Sila berhubung terus melalui telefon untuk maklum balas lebih cepat dan jelas. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 012-3699117 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
 2. hana
  pm harga..n bagaimana menggunakannya
  • Tok Kencana
   Sila hubungi kami utk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*