Header Image - Rawatan Tradisional Tok Kencana

Minyak Pengasih Ajaib

 

Para pembantu Tok Kencana menunjukkan antara minyak pengasih yang berkhasiat tinggi.

Bagi mereka yang tercari-cari minyak pengasih sama ada bagi tujuan mengeratkan hubungan rumah tangga, mencari jodoh dan seumpamanya, saya menghasilkan pelbagai jenis minyak pengasih sebagai pilihan. Setiap minyak pengasih memiliki keistimewaan dan kehebatannya yang tersendiri bergantung kepada jenis dan kaedah penghasilannya.

Ibu Minyak Pengasih

1. Ibu Minyak Pengasih (calit pada kasut pun menjadi!)

Ibu minyak pengasih merupakan salah satu minyak pengasih yang amat rumit pembuatannya. Ia perlu didoakan, dizikirkan dan dimasukkan kuasa selama lebih kurang setahun setengah sebelum mencapai tempoh matang dan boleh digunakan. Apabila sudah mencapai tempoh matang, ia menjadi minyak pengasih yang sangat hebat hinggakan mencalit pada kasut atau barangan milik orang yang disasarkan pun sudah memadai.

2. Minyak Pengasih Peram

Berbanding minyak pengasih biasa, Minyak Pengasih Peram merupakan minyak pengasih yang lebih hebat. Ia merupakan minyak pengasih yang diperam selama lebih 10 tahun dan dikuasakan secara berterusan. Minyak ini amat berkesan dan memiliki fungsi yang pelbagai seperti pengasih, penunduk, penghormatan, sanjungan, pelaris dan sebagainya. Sangat sesuai digunakan oleh artis-artis, tokoh politik, pemimpin dan mereka yang berurusan dengan orang ramai agar sentiasa dikasihi, disanjung dan dihormati.

Antara minyak pengasih berkhasiat tinggi rebutan ramai yang ada di dalam simpanan Tok Kencana.

Comments ( 16 )

  1. ReplyIsmail
    Saya tak boleh talipon.boleh beri nombor penuh kalau saya talipon dari singapura
    • ReplyTok Kencana
      Sudah ramai orang Singapura menghubungi kami dan mendapatkan rawatan. Boleh tanya pada rakan2 yang tahu.
  2. Replynagen
    ingin nak beli minyak pengasih boleh hantar pos ke? harga minyak berapa?
    • ReplyTok Kencana
      Minyak boleh hantar pos. Tapi ada beberapa perkara untuk diterangkan. Sila hubungi Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  3. Replybadrul
    Sy ada masalah rumah tangga.dah tinggal berasingan nagan isteri.sekarang dia telah fail penceraian di mshkamah.sy xmahu bpisah.sy nak dapatkn minyak pengasih ajaib tu.brp maharnya?
    • ReplyTok Kencana
      Sila hubungi untuk keterangan lanjut. Masih boleh diselamatkan, insyaAllah.. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  4. Replyboy
    Assalamualaikum.masalah sy sukar mendapatkan jodoh dan hubungan tidak berpanjangan....
    • ReplyTok Kencana
      Waalaikumsalam wbt, masalah yang biasa tu... Hubungi saja untuk keterangan lanjut... Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  5. Replyariff
    salam...saya ingin minta pendapat n cadangan tuan,,saya ingin terlibat dalam perniagaan internet dan ia melibatkan juga perjumpaan dengan orang ramai..disini saya nak minta pandangan tuan jenis rawatan@apa2 sebarang minyak yg dapat membantu saya dengan berkesan agar saya temui kejayaan dalam usaha saya kerna dalam setiap perniagaan yg saya lakukan tidak pernah menjadi kerna saya punyai banyak komitment n tanggungan terhadap kluarga...saya benar2 berharap tuan dapt membantu dalam menyelesaikan masalah saya....Budi n jasa tuan amatlah dihargai jika saya temui kejayaan kelak,,insyaallah.....
    • ReplyTok Kencana
      Hubungi Saya untuk keterangan lanjut Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  6. ReplySARIMAN BIN SALIM
    Saya bekerja makan gaji. Bos ( China Singapore ) saya selalu buli-buli saya . Mintak lembut kan hati dia , tunduk dan kasihan pada saya. Mohon bantuan Tok kencana
    • ReplyTok Kencana
      Ada beberapa kaedah boleh digunakan. Sila hubungi terus melalui nombor telefon yang disediakan untuk keterangan lanjut.
  7. Replyenab
    saya nak tnya brpa mahar untuk minyak ni. saya ada mslh dgn bakal suami dan teman sepejabat kerana ada yang dengki menfitnah saya. dan stiap kali bhnbgan mesti hubungan tdk akan berpanjangan. saya tidak tahu apa mslh mereka tiba2 akan dingin trhadap saya dan sy sering ditindas. org yg bhtang ramai yg tidak jelaskan htg mereka. bantulah saya kerana tpksa membesarkan anak2 saya. saya ingin memaharkan minyak ini untuk memulihkan hubungan saya dengan smua orang dan org sentiasa mengambil berat thadap saya.
    • ReplyTok Kencana
      Ada macam2 cara boleh dibuat bagi memulihkan semua masalah itu. Sila hubungi nombor telefon yang disediakan untuk keterangan lanjut.
  8. Replyjie
    Assalamualaikum wbt, sy mempunyai masalah rumah tangga,suami abai tanggungjawab memberi nafkah,jarang pulang kerumah,,kdg seminggu sekali, kdg sebulan sekali,itu pun puas sy call dan tny sampai gaduh bila ditnya bila nak balik.Sy cuma nak suami slaya duduk bersama sy seperti pasangan yang bahagia berkahwin.Setiap kerja yang saya carikan dia cuma bertahan 2minggu kemudian berenti,.selama berkahwin hampir setahun 6 bulan ni,.duit belanja tak sampai sepuluh kali diberi.sy pernah merayu supaya dia pulang utk beraya bersama ,namum hampa.bermcm itiar sy usahakan.kami juga dalam proses pihak pejabat agama.kalau boleh sy tidak mahu runtuhkan rumahtangga kami,sya cuma maukan suami sy lembut hati ,tunai tanggungjawab sebagai suami dan ketua keluarga yang beriman ,moga dia berubah.Mohon Bantuan dari Tok Kencana/.
  9. Replydany
    Harga minyak pengasih brapa? Nk utk kegunaan sendiri. Sy dan kekasih ada masalah akibat sy salah cakap. Dah sebulan dah dia layan sy mcm nk tak nk je. Dingin....sy cuba minyak perindu tp dah 3 minggu guna tp tak ada kesan.... mintak ini berkesan ke?

Leave a reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>