Kembalikan pasangan dan berbahagia Syawal ini

Ramadan dan Syawal pastinya tidak begitu bermakna tanpa orang yang tersayang di sisi. Lebih-lebih lagi ketiadaannya angkara pihak ketiga.

 

Usah biarkan diri anda terus dirundung kesepian dan kekecewaan. Tok Kencana menawarkan pelbagai kaedah rawatan tradisional untuk anda.

 

Hubungi Saya

Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana

No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor

Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang

Sila Buat Temujanji Sebelum Datang

No. Tel:  012-3699117
SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.

Comments ( 2 )

  1. Ahmad
    Salam, saya mengalami saat2 kesedihan dan kedukaan apabila ditinggalkan kekasih dan tunang saya baru beberapa hari. Sepatutnya kami akan berkahwin dalam beberapa bulan dari sekarang, malangnya kerana sebab yang kecil dia telah memutuskan ikatan kami dengan serta merta serta berkata bahawa saya tidak layak langsung dengannya. Saya amat tertekan dan memang ikhlas masih sayang dan sentiasa memaafkannya dan sedia meneruskan perkahwinan kami walaupun apa yg terjadi. Bukan kerana wang yg telah saya berikan selama ini yg boleh dikatakan banyak juga utk keperluan hidupnya. Saya sedia berbuat apa saja asalkan saya dapat berkahwin dan memenangi hatinya kembali. Saya harap Tok Kencana dapat membantu saya dalam soal ini dan mengembalikan dirinya dan hatinya kepada saya utk saya meneruskan niat suci saya ini. Terima kasih.
    • Tok Kencana
      Sila hubungi kami untuk jawapan lebih cepat. Ada beberapa pilihan untuk menyelesaikan masalah ini. Alamat: No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 012-3699117 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*