Rawatan Utama

  • Seri Pengantin
  • Pengasih Umum/Seseorang
  • Penunduk Tujuh Lapisan (untuk dihormati atau disanjung)
  • Ibu Pelaris Diri/Barang/Makanan
  • Keharmonian Rumah Tangga (kekal)
  • Kenaikan Pangkat
  • Buka/Ikat Nafsu
  • Masalah Jodoh
  • Pengasih
  • Minyak Cenderawasih
  • Minyak Cinta Mani
  • Lambaian Semangat
  • Pasak Kasih Sayang
  • Pengasih Setempat
  • Cenuai / Buluh Perindu

Seri Pemanis

  • Seri Kecantikan Tubuh
  • Seri Kecantikan Muka
  • Susuk Minyak
  • Susuk Bunga
  • Pulih dara
  • Mandi Bunga

Rawatan Popular

  • Ikat Nafsu (getah seluar dalam)
  • Ibu Minyak Pengasih (calit pada kasut pun cukup)
  • Pelaris Makanan (ketagih nak makan)
  • Seri Perindu (suara merdu)
  • Minyak Pengasih Lilin

Rawatan Lain

  • Buang Susuk/Saka
  • Pulih Semangat
  • Buatan Orang
  • Pagar Rumah
  • Anak Degil
  • Pemulihan Ketagihan
  • Awet muda
  • Buang Bisa
  • Masalah Pekerjaan dan lain-lain

Bagi mereka yang sukar untuk datang ke pusat rawatan, Tok Kencana juga menyediakan rawatan jarak jauh. Meskipun pelanggan tidak bertemu secara langsung dengannya, kesan rawatan yang diberikan masih sama hebatnya.

No. Tel: 012-3699117 ATAU 019-3434344
Perubatan Tradisional Tok Kencana
No. 4, Jalan 47, Selayang Baru,
68100 Batu Caves, Selangor.

Sila buat temujanji sebelum datang. Pertanyaan melalui SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.

 

RAWATAN DI KOTA KINABALU & JOHOR BHARU

Bermula Januari 2013, pihak kami akan melakukan kunjungan ke Kota Kinabalu dan Johor Bharu mengikut permintaan pada tarikh yang bakal ditetapkan kelak. Sebarang pertanyaan, sila hubungi kami:

Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana

No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor

Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang

Sila Buat Temujanji Sebelum Datang

No. Tel: 012-3699117 ATAU 019-3434344
SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.

Comments ( 125 )

  1. ReplyAbam
    Salam tok, isteri saya curang ngan saya dan dah bercerai dan kawin ngan lelaki scandalnya. Saya sangat sakit hati dan ingin lelaki tu merana mati pucuk dan mahu bekas isteri saya kembali berlutut pada saya..tapi saya dah x maukannya..cuma nk bagi dia menyesal
  2. ReplyCikano
    Assalam.. Ada x cara nak dptkan semula hati isteri saya yg saya telah lukakan. Dia mmg mcm xleh nak terima semula saya.
    • ReplyTok Kencana
      Waalaikumussalam... Boleh. Ada beberapa kaedah boleh digunakan. Antaranya rawatan paku. Sila hubungi kami untuk penerangan lanjut.
  3. Replyawie
    as salam tok saya hadapi masalah mudah tewas..dah bertahun masalah ini..boleh tok bantu saya sekian
    • ReplyTok Kencana
      Waalaikumussalam... boleh, insyaAllah
  4. Replyzambio
    assalamualaikum... nk tanya sy dgn isteri selalu sependapat..kdg2 sampai nk hilang sabar dibuatnya..mcm mn nk buat ye?
    • ReplyTok Kencana
      Kena banyak bersabar. Ada rawatan untuk lembutkan hati pasangan
  5. ReplyEddie
    Salami Tok, saya dah bersama dia (perempuan ) ni selama 2 tahun, tapi 3 bulan yg lepas kami telah putus sbb dia check hp saya dan dapati sms saya kepada gadis yg lain, lepas tu ada gaduh sikit Dan saya terus pack barang saya dan keluar rumah, saya menyesal Dan balik pujuk dia sehingga sekarang. Dalam masa 3 bulan ni saya memang rasa hati saya luka juga tak henti cuba pujuk dia, dan dia masih keras . Saya nak dia kembali kepada saya. Dengan cara apa boleh pulih case saya ni.
    • ReplyTok Kencana
      Boleh diusahakan asalkan anda mahu berubah. Saya tidak mahu membodohkan orang. Hubungi untuk keterangan lanjut.
  6. Replysaiffulbahri
    assalammualaikum.isteri saya blik pd kekasih lamanya. kekasih lamanya bnyk kali suruh saya ceraikan isteri saya. sekarang ni isteri saya tak layan saya.
    • ReplyTok Kencana
      InsyaAllah boleh diselesaikan dengan Rawatan Paku atau ada lagi beberapa pilihan rawatan yang lain. Hubungi kami untuk maklumat lanjut
  7. Replyhkim
    Salam tok, ada cara x sy nk dptkn smula kekasih sy akibat kedatangan orang ketiga? dah 4 tahun kami bersama dan dia tgglkn sy mcm tu je tok. boleh x buat rawatan jarak jauh? dan berapa harga nya?
    • ReplyTok Kencana
      Boleh diselesaikan dengan rawatan jarak jauh. Cuma kami memerlukan beberapa perkara. Hubungi kami untuk maklumat lanjut
  8. Replyryzmie
    Tok Saya ada masalah dengan kawan sy yang telah mengikat nafsu sy selama lebih 7 tahun. setahun lebih sy berubat dan sekarang sy perlu bantuan tok. tetapi agak sukar untuk sy berjumpa dengan tok. boleh kah tok membantu sy. dan sy seorang non muslim. trima kasih.
    • ReplyTok Kencana
      Tiada masalah sama ada muslim atau tidak. Ini adalah rawatan tradisional yang sesuai untuk semua. Hubungi kami untuk keterangan lanjut
  9. Replylynn
    Assalamualaikum tok, saya dan bekas tunang saya dh putus tunang disebabkn saya bersuka lain selain die. saya bercinta lelaki yg kaki pukul dan baru saya sedar dan saya ingin bekas tunang saya semula.. ade tk caranya?
    • ReplyTok Kencana
      InsyaAllah boleh... Tetapi ini bukan caranya jika tidak bersedia untuk setia. Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
  10. Replyrara
    Salam.tok sy na minta pendapat tok..sy ni da cerai ad 2 ank..sy bkwn ngn sorg laki ni..lama2 tros syg antara satu sama lain n tlanjur smpai prggy.ank tu dgugurkan sbb alasan tertentu.laki ni da kawin n dia bg tau sy kata dia n wife ada masalah n ta sefahaman la maksud dia pada sy..itu yg sy faham..dia ada kata nak kawin dgn sy..pastu dia plk dapat kerja di bangi pada bln depan..n akn tnggalkn sy kat perak.boley ta sy nk minta jasa baik tok supaya dia de hati n ta jd na kerja di bangi n sy na bg modal utk dia bkk bisnes di perak.sy ta nk dia pergi mcm tu je n lupa tngungjwb nk kawin ngn sy.kalau dia pergi sy ta der tmpat tinggal sbb rumah dia nk bg sewa pada org..dia da macam ta endah kan sy sejak dia nk kerja di bangi.tolong la sy tok.sy ta nk dikecewakan kali ke 2 ..syvda byk mkn hati sngat ni.
    • ReplyTok Kencana
      InsyaAllah boleh diselesaikan dengan beberapa cara pilihan. Hubungi kami untuk maklumat lanjut
    • ReplyNILDA
      tuan, masalah saya sy terlalu inggatkan dia sy x boleh lupakan dia..sy pernah berusaha lupakan dia,sy delate no phone.sy jauhkan diri supaya dia x nmpk sy..sy berusaha agar sy lupakan dia,,,termasuk solat hajat dan berdoa selalu..sbab sy isteri org dan dia suami org.sy tahu sy berdosa sy sedar..tpi tok bila terserempak ketika urusan kerja..hati sy berdebar sgt..perkenalan dgn dia pn singkat terus sy trima jadi kekasih sy.sedangkan sy syg suami sy,masalahnya tok semangat sy macam di puja..semakin sy ingin jauh dari dia...(sy cuba jauhkan diri)...hati sy resah sgt..teringat dan rindu sgt..sy rasa terseksa....sy nk lupakan dia....adakah sy terkena minyak pengasih...?atau sebarang ilmu yg lain.bolehkan tok lakukan secara jarak jauh,
      • ReplyTok Kencana
        Boleh... Ada caranya. Hubungi kami untuk lebih jelas.
  11. Replytam
    asalamualaikum tok, nak tanya..lawyer yg sy upah untuk uruskan hal berkaitan jual beli rumah mengkhianati sy.beliau menggelapkan duit sy sbnyak rm35k..report polis dah buat, namum tiada apa2 tindakan dilakukan..adakah jalan yg blh tok berikan atau cra yg blh tok usahakan?
    • ReplyTok Kencana
      Saya ingin penjelasan lebih lanjut. Sila hubungi untuk maklumat lebih pantas. Alamat: No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 012-3699117 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  12. ReplyRosli
    Salam Tok, saya dari Singapura. Saya ingin minta bantuan tok. Teman wanita saya kemungkinan terkena buatan orang. Dia da 2 kali darah keluar dari leher nya tanpa luka pun dan darah nya berbau. Baru2 ni seluruh muka dia kena gatal2 dan dia kata amat sakit dan pedih. Muka dia timbul biji2 kecil mcm kena gigitan serangga. Tok ada cawangan di JB atau saya kena ke tempat tok di Selangor?
    • ReplyTok Kencana
      Maaf atas kelewatan mambalas. Banyak sangat yang perlu diuruskan. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut. Alamat: No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 012-3699117 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  13. ReplyDady Duwan
    Assalam saya jatuh hati dengan seseorang tapi tinggal jauh ada cara tak kalau nak kasi dia ingat dekat saya
    • ReplyTok Kencana
      Boleh kalau nak bagi dia ingat. Tapi kami memerlukan beberapa maklumat. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut. Alamat: No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 012-3699117 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  14. Replynur
    Assalam tuan,sy ade mslh cinta dengan teman saya.saya ingin kekasih sy tidak berpaling kpd yg lain.sy di Klang dan kekasih sy di luar ngr.ape kaedahnya tuan?
    • ReplyTok Kencana
      Ada caranya.sila hubungi kami untuk penerangan lanjut. Alamat: No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 012-3699117 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  15. ReplyNas
    Aslmlkm tuan. Sy baru berkahwin masuk tahun pertama, masalah yang sy alami adalah isteri saya kurang bernafsu terhadap saya, bila dipanggil, jawapannya tiada selera dan tiada mood. Sebulan sekali pun susah. Apakah rawatan yang sesuai tuan untuk sy.
    • ReplyTok Kencana
      Setakat ini yang kami lihat adalah Rawatan Paku, tetapi saya perlukan penjelasan yang lebih mendalam. Untuk jawapan lebih cepat, sila hubungi kami.
  16. Replymen
    Isteri saya telah diperdaya.dia telah insaf dan bertaubat. Menurut isteri saya, lelaki ini pernah memberitahunya bahawa dia telah merosakkan ramai perempuan.dia telah mengoda isteri saya secara diam2 tanpa saya sedari melalui sms dengan janji2 dan kata2 manis dan lucah. Dia juga telahpun meminta duit daripada isteri saya. Dia memang jahat untuk pisah dan hancurkan rumahtangga kami. saya hampir2 lafaz... Dià sering memburukkan isterinya utk tunjuk ihsan. Apabila saya memberitahu isterinya niat jahat suaminya, isterinya pula tidak mempercayainya malahan mengatakan isteri saya yang jahat.Sakit hati isteri dan saya.kami berdendam dengan jiran tersebut. Ada caranya Tok?
    • ReplyTok Kencana
      Insyaallah ada. Ada beberapa kaedah boleh digunakan. Sila berhubung terus untuk maklumat lanjut. usat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700
  17. Replykanesh
    tok saya nak tanya tok ada tak permata mani gajah sebab saya buat perniagaan sendiri dan business online (MLM) so saya rasa sesuai kalau saya pakai permata mani gajah ni.. atau pun kalau tok ada cara lain pun boleh jugak..
    • ReplyTok Kencana
      Untuk pelaris, ada macam2 cara boleh buat. Sila berhubung terus untuk maklumat lanjut. Alamat: No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  18. ReplyAriz
    Assalamualaikum Tok Kencana Saya agak kecewa dengan sikap adik angkat saya (kami tinggal bersama) yg kini semakin hambar, kami kini kurang bercakap sedangkan dahulunya semuanya ok dan mesra, sekarang setiap hujung minggu pasti dia akan kerumah temannya seterusnya bermalam disana dan hanya akan balik pada pagi Isnin, sedangkan dahulunya dia tidak begitu. Saya amat sayangkannya dan anggapnya seperti adik saya sendiri. Saya rindukan kemesraan yang pernah wujud sebagaimana hubungan abg dan adik. Saya mahu sangat agar Tok bantu saya agar perasaan sayang dia terhadap saya seperti dulu itu kembali semula dan dia sentiasa gembira berada dirumah dan tidak lagi sering keluar ke tempat lain dihujung minggu.
    • ReplyTok Kencana
      Waalikumussalam... Semuanya boleh diuruskan, insyaAllah... Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  19. Replyanne
    Asslm..tok,sy berminat utk rawatan utk penyeri/pemanis wajah.rawatan ape yg paling sesuai ye..dan ibu minyak pengasih..supaya sume org suka pandang sy..musuh jd rakan..mudah segala urusan.penat dh asyik dipandang sebelah mata he...boleh ke rawatan tersebut dibuat secara jarak jauh je n adakah kesannye sama mcm kita pergi sana sendiri..tq..
    • ReplyTok Kencana
      Rawatan secara jarak jauh atau datang terus sama sahaja. Sila hubungi kami utk keterangan lanjut. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700
  20. Replymuhd
    Sy mempunyai mempunyai masalah iaitu tiada nafsu untuk melakukan sex walaupun telah di goda oleh bakal tunang,saya risau dgn masalh ni,boleh tok selesaikan masalah saya,memandangkan tidak lama lagi saya ingin berkahwin..macam tiada nafsu sahaja..
    • ReplyTok Kencana
      Boleh dirawat, insyaAllah... Sila berhubung terus denga kami untuk maklumat lanjut. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  21. Replysha
    assalamualaikum tok. saya ada masalah hubungan dgn bakal suami saya. punca bermula slps kami xjadi btunang bulan 6 lalu. smenjak tu dia slalu marah & suka mencari salah saya. & dia juga bencikan kluarga saya sbb xjadi tunang tu. tok boleh bantu pulihkan balik hubungan kami x?
    • ReplyTok Kencana
      InsyaAllah boleh... Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  22. Replyamme
    assalamualaikum tok.. ada x cara untuk suami saya lupakan kekasih2 gelapnya... supaya cinta dan sayang dia hanya untuk saya..
    • ReplyTok Kencana
      Ada. Antara rawatannya adalah Rawatan Paku. Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  23. Replyadam
    Tok..Sy ingin membuat rawatan pengasihan dan penunduk. kosnya mahal tak tok? takut datang sana bawak duit x cukup je.
    • ReplyTok Kencana
      Hubungi kami terlebih dahulu. Insyaallah berbaloi. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  24. Replyayu
    As salam tok saya nak tanya rawatan apa sesuai untuk mengembalikan teman lelaki saya sebab dia perempuan lain..boleh kah rawatan jarak jauh dilakukan..
    • ReplyTok Kencana
      Boleh, insyaAllah. Sila hubungi kami utk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  25. Replynur
    Salam tok..sye nak mntak tolong...sye ad kekasih y dah 1 tahun setengah kami kenal..tp bru2 nie die blik ke kampung halaman d sarawak setelah 15 tahun x pulang ke sana..die pulang dlm masa seminggu...bila die balik semula ke sini die dah bnyak berubah..die tibe2 sayangkan perempuan y die baru kenal...die nak tinggalkan saya..tolong tok sye sayangkan die...dah puas sye menangis.50
    • ReplyTok Kencana
      Hubungi kami utk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  26. Replyadi
    Assalamualaikum tok..saya nak tanya..kalau perempuan bkn dari asia boleh ke tok bantu?
    • ReplyTok Kencana
      Boleh. Pelanggan kami datang dari serata dunia. Sila hubungi kami utk keterangan lanjut.
  27. Replymala
    saya nie beagama hindu masalah saya sini adalah rumah tangga. suami saya selalu curiga saya, saya tak blh ckp dgn sesiape pun sampai saya tak blh jumpa ibu bapa saya.. so saya pernah jumpa tok sami india kat tempat saya beliau bagi tau saya bahawa suami saya buatan ilmu hitam atas saya sampai saya mati. saya pun tak tau kenape dia buat mcm tu kat saya. sekarang saya minta penceraian suami saya ugut bunuh 2 org anak saya.sekarang saya tak mau lagi hidup dgn dia lagi kalau dia mati pun I tak kisah kalau blh tlg pisahkan saya dari dia. sekarang keadaan saya tak blh keluar dari rumah I nie
    • ReplyTok Kencana
      Kami boleh bantu, tetapi sila hubungi utk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  28. Replylemma
    Tok, sye mahukan pertolongn dri tok.kmi knl stu sama lain, hampir 6 thun, bercinte 4 thun dan 2 thun kmi berpish.tpi bru2 ni kmi ade brjmpe kmbli, tapi die sudh bertunang.kami dilemma. pertunangan dijlnkan ats sebb kluarga. sye sanggup trime tunangny tu, ade kah cri lain yang boleh memudhkn kami, supaya kami tidk berpish lagi.
    • ReplyTok Kencana
      Ada. Sila hubungi utk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  29. ReplyGadis pedih
    Saya ingin mendapatkan rawatan Seri Pemanis, Rawatan Utama, untuk perkerjaan dan berbagai. .Masalah saya adalah, 2 tahun lepas telah berkenalan dengan sesorang jejaka bangsa Perancis. Perkenalan kami, baik-baik sahaja Masalah saya adalah sekarang BF saya berada diluar negara dan kami saling menghubungi melalui msg. Dan kami hanya akan berjumpa sebulan sekali. Sejak2 ni dia berkelakuan dingin dengan saya. Msg selamat pg dan malam ajer. Bila kekadang ingin berbual dengannya dia akan mengatakan dia sibuk. Saya memendam segala kemarahan dan kesedihan saya sendiri. Saya nak minta bantuan Tok untuk mengubati saya. boleh tak saya buat temujanji dgn Tok?
    • ReplyTok Kencana
      Boleh. Ada caranya... Sila hubungi kami utk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  30. ReplyRina
    Salam Tok...Saya berumur 40 tahun dan bukan beragama Islam...saya telah bercinta dengan seorang lelaki agama Islam dan mempunyai 5 orang anak.Pertama kali saya jumpa saya tak ada hati dengan dia lama lama entah kenapa saya sayang sangat dengan dia...bila saje saya jumpa dia mesti dia suruh saya pandang muka dia lama lama.Beberapa minggu yg lepas dia terserempak dengan bekas teman wanita saya pernah nampak mereka bersama.saya sendiri telah minta putus dari dia.Saya tau Tok dia ni suka pergi jumpa ramai bomoh.Sampai sekarang saya tak boleh lupakn dia..Dia dah pesan dengan saya jangan cal atau jumpa dia lagi.Saya hanya ada gambar dia aje.
    • ReplyTok Kencana
      Ada caranya, Sila hubungi kami utk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  31. Replyfara
    Assalam tok kencana Saya pertama kali bercinta dan hanya menerima teman lelaki saya selepas dia menyatakan hasrat untuk menikahi saya sewaktu masih berkawan. segalanya bermula dengan lancar. dia pun baik dengan ibu bapa,keluarga dan sangat rapat dengan anak saudara. kami sering bergaduh utk perkra2 yg kecil. tapi tak lama. hingga ada satu hari kami salah faham besar. selepas tu dia berdiam diri utk beberapa hari. makin lama dia menyepi. saya sayangkan dia. 5 bulan dia menghilang. dan baru2 ni kami berhubung semula cuma kami tidka seperti dulu. bagaimana tok utntuk dia kembali sayangkan saya seperti dulu? saya bertanya kenapa dia tinggalkan saya tappi dia tak jawab. saya sygkan hbgn ni. adakah caranya tok supaya dia kembali pada saya?
    • ReplyTok Kencana
      Ada caranya. Sila hubungi kami utk keterangan lanjut. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  32. ReplyShah
    Assalamualaikum tok, saya ada kekasih, saling menyayangi..tapi keluarga dia tak mahu terima saya. Skrg bercinta secara sembunyi. Nak jumpe sbln sekali pn susah. Masalah nya skrg dia seakan akan sudah fadeup dan mula mencari kebahagiaan lain. Dlm masa yg sama ttp menyayangi saya. Boleh ke tok bantu saya kuat kn perasaan cinta dia pada saya tok? Terima kasih.
    • ReplyTok Kencana
      Ada caranya. Sila hubungi kami utk keterangan lanjut. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  33. Replymin
    askum...tok kencana saya igin meminta bantuan dari tok begini cerita...ada seorang kawan saya ni sakit kena buatan org mcm ada benda halus dlm badan dia ni klau mlm badan dia mcm panas tak bleh tido dan batuk tak bherti2 la tok bagaimanakah cara tok.....
    • ReplyTok Kencana
      Perlu pemeriksaan secara batin. Sila hubungi untuk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  34. Replyyus
    TOK tolong saya tok saya ada kekasih kami dh kwn 5 tahun tok kami memang dh rancang nk kawen cuma family dia ja x setuju lg dia berkahwin bila dh lama dia jd berubah tok tiba2 saya dgr dia nk kawin dgn adik bradik dia tok kencana tu pun family dia yg plan tok kencana tolong saya tok saya betul2 sygkn dia saya rasa mcm xleh hidup tanpa dia tok kencana tolong la saya bg dia sukakn saya balik mcm mana dia sukakan saya dulu tok.. saya memang nk kawen dgn dia tok tolong saya tok saya duduk jauh nk pergi kt tok kencana saya org miskin ja tok tolong saya tok...
    • ReplyTok Kencana
      Sila hubungi Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  35. ReplyShah
    Assalamualaikum. Saya amat sayang dengan bekas kekasih saya. Dia tinggal di Borneo sedangkan saya tinggal di utara semenanjung. Adakah cara2 yang boleh membantu mendapatkan cinta/kasih/sayang dia kepada saya sama seperti sebelum ni? Ada kaedah lain selain lagi menggunakan minyak atau paku etc? Yang maharnya berpatutan, kerana saya cuma bekerja makan gaji. Terima kasih.
    • ReplyTok Kencana
      Ada banyak cara dan kaedahnya. Sila hubungi untuk keterangan lanjut. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  36. Replybudak nilai sepang
    Assalamualaikum saya mempunyai masalah dgn isteri saya. isteri ingin bercerai dan telah memuka fail di mahkamah. sy sgt sayangkan isteri saya dan kami dikurniakan 1 org puteri berumur 2 tahun. alasan yg diberikan tidak munasabah dan termasuk tidak ada perasaan cinta pada saya. perkahwinan kami tiada paksaan. saya ingin menyelamatkan rumah tangga kami dan sy ingin isteri saya kembali kepangkuan saya dan bersama2 hadapi cabaran di dunia ini susah senang bersama. isteri sy skrg tggl di rumah mak dia.. dia meninggalkan rumah selepas membuat aduan untuk meminta cerai di pejabat agama.. sy sgt2 sygkan isteri saya.
    • ReplyTok Kencana
      Rawatan Paku sesuai untuk memulihkan kasih sayang isteri... Sila hubungi untuk keterangan lanjut. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  37. Replyfendi
    salam tok kencana, saya mempunyai masalah tempat kerja, selalu dibuli rakan sekerja, sering dihina,tdk menghormati saya,bos kurang senang dan tidak suka kpd saya, rakan-rakan n ahli keluarga sering memandang rendah kepada saya, serta sering gagal dalam temuduga pekerjaan yang bagus,saya tinggal di k.terengganu tp susah nk pergi tempat rawatan tok kencana, saya berharap tok kencana dpt membantu saya.
    • ReplyTok Kencana
      Rawatan jarak jauh pun boleh dibuat. Sila hubungi saya untuk keterangan lanjut Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  38. Replyeza
    salam tok kencana..sy nk minta bantuan dari tok..sy dah pun bertunang..tunang sy sblm ni kerap mencari sy..tapi sejak akhir2 ni hubungi sy pn tidak lg..dia terus diam je sejak kita orang gaduh..st mohon dari tok..tolong lah sy..sy dah xsanggup lagi berendam airmata tok..sy harap tok dapat tolong sy..supaya tunang sy cari sy kembali..dan setia terhadap diri sy..
    • ReplyTok Kencana
      Setiap masalah ada penyelesaiannya... InsyaAllah saya boleh bantu. Hubungi Saya untuk maklumat lanjut.. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  39. Replynaim
    Sy sudah bkahwin tetapi sy meminati seorang wanita lain..ada xjln supaya sy boleh mngahwini wanita tersebut..dan sy xmahu kehilangn wanita itu.sy nk kedua2 wanita istri mahu pown wanita tersebut mnyayangi sy...
    • ReplyTok Kencana
      Sila hubungi untuk keterangan lanjut Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  40. Replyti
    SALAM tok , berumur 20 tahun ,sy mmpunyai seorang kekasih , saya dengan teman lelaki bcinta baru beberapa bulan ,mula2 perhubungan dia melayan saya dengan baik sekali,dia seorang y jujur,pnyayang,hormat org tua,dan utk pgetahuan tok,ini kali pertama saya bercinta dan saya sangat berharap ini yang pertama dan terakhirnamun selepas bberapa bulan brhubungan dia brterus trg dgn saya bhw dia mmpunyai tmn wanita lain sebelum saya, selepas pristiwa itu sya sering bgadh dgn dea ,dia sering bawa putus , tetapi bila kami bjumpa , spti tiada apa2 mslh , malah melayan saya dgn baik sekali , tapi bila bjauhan dia sering2 marah , dan sering mau putus , dan sekarang dia sgt jrg melayan msg saya , sy sayang dia sgt2 walaupun tahu dia mmpunyai tmn wanita lain kerana dia cinta pertama saya , , sy mahu dia jadi suami sy kelak , tetapi dia terus terang gan sy , dia takut mahu truskan hubungan dgn saya,Tok kencana , tlg bantu sya,saya sangat brharap dia mnjd suami sya nnti,saya mahu dia sayang dn cinta saya seorang saja,saya mohon kepada tok :( -sabah-
    • ReplyTok Kencana
      Banyak kaedah rawatan yang boleh digunakan. Sila hubungi Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700
  41. Replyida
    saya nak tnye ada ke rawatan utuk kte kt pat kerja sbb sy selalu mghadapi maslah kt tmpt kerja org selalu buli .nk buat biar org dgr ckp kte lagi satu biar mudah dapat kerja lain .harap tok dpt tlong
    • ReplyTok Kencana
      Ada beberapa kaedah boleh dijadikan pilihan. Sila berhubung terus untuk maklumat lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  42. Replyafiq
    Salam tok..saya ingin mendapatkan khidmat tok seperti minyak pengasih atau rawatan pakutetapi saya kekurangan modal dan andai kata saya hanya mmempunyai rm 1000 sahaja untuk mahar nya, bagaimana tok??
    • ReplyTok Kencana
      Sila berhubung terus untuk maklumat lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  43. ReplyHidayah
    Assalmualaikum..Waktu bila yang sesuai untuk saya hubungi tok..
    • ReplyTok Kencana
      Bila-bila boleh. Kecuali tengah malam... Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  44. ReplyAlyssa
    Salam tok, saya dan tunang saya ada masalah besar. ibu bapa saya cuba untuk memisahkan kami dengan menggunakan ilmu ghaib. skrg, saya dan pasangan tidak menghubungi antara satu sama lain. kami rancang utk kahwin sblm puasa ni tp semuanya tergantung. saya cinta dia sangat2. secara jujurnya saya dan pasangan telah telanjur. oleh sbb itu kami ingin berkahwin. tp skrg, dia mcm dh ubah fikiran. ape kaedah perubatan yg perlu tok boleh buat supaya dia dan keluarganya kembali bersetuju untuk kmi berkahwin dlm masa terdekat? saya sekarang tidak dibenarkan keluar rmh. tok boleh ubat scra jarak jauh?
    • ReplyTok Kencana
      Ada beberapa cara boleh digunakan. Sila berhubung terus untuk keterangan lanjut. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700
  45. Replyim
    Salam tok..saya adalah isteri kedua..memang hubungan perkahwinan kami x diketahui isterinya..tapi semenjal akhir nie suami saya da lain..berubah sangat..dia da semakin jarang balik berjumpa saya..duit juga mula berkira dengan saya..dan saya tahu suami saya kaki enjoy..dan saya dapat tahu dia sekarang ada bersma perempuan lain pula..saya juga stay selayang..saya cuma nak tahu dulu harga bagi perubatan untuk saya ni..terima ksih..
    • ReplyTok Kencana
      Sila berhubung terus untuk keterangan lanjut. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  46. Replywan
    assalamualaikum tok sy ade masalah dgn isteri sy...dh 3 bulan tak duduk bersama..puncanya die tlh berjumpa dgn x bf die di fb...sampai die sanggup fail kn cerai kpd sy..kami ade seorang anak ..sy terlalu sygkn kn hubungan kami...die jd benci sgt dgn sy...
    • ReplyTok Kencana
      Sila berhubung terus dengan pihak kami. Insya Allah ada jalannya. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  47. Replykri
    salam.....saya ada masalah keluarga.isteri saya tidak setia dan kurang dengar cakap serta malas uruskan rumahtangga....bolehkah masalah ini diselesaikan.
    • ReplyTok Kencana
      Rawatan paku sangat sesuai untuk masalah seperti ini. Sila hubungi pihak kami untuk maklumat lanjut. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  48. ReplyHaszie
    salam.. saya ada masalah dengan kekasih, dia sudah berkahwin dengan janda yang dia kenal selama 6 bulan, sedangkan dia bercinta dengan saya waktu tu sudah 7 tahun, kemudian tak sampai setahun dia mencari saya dan kami berkawan semula, tapi bila di ugut isteri, dia kembali kepada isteri, kemudian dah reda, dia akan mencari saya semula. tapi baru2 ini isterinya mendapat tahu kami berhubung semula.. tapi saya kasihan kan kekasih saya ni,,, dia seperti orang mati kutu apabila dengan isterinye dan akan menurut segala kata isterinya.. seprti orang bodoh, tetapi berbeza dengan saya.. dengan saya dia tegas, dia seperti di lembu dicucuk hidung.. dan hidupnya seperti tak terurus.. saya kasihankan dia.. saya mahu dia memperisterikan saya.. saya pun takboleh nak lepaskan dia.. kini hubungan kami dah lebih 12 tahun, dia ada katakan nak memperisterikan saya.. tapi tak tahu nak bagitahu isterinya.. saya nak tahu..adakah dia telah di sihir dan apakah rawatanya...saya taknak dia jadi bodoh dan bermasalah..
    • ReplyTok Kencana
      Insya Allah, ada beberapa kaedah boleh digunakan. Sila berhubung terus dengan pihak kami untuk maklumat selanjutnya. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  49. ReplyEpul Kamikaze
    As salam..tok...sy dri johor...sy mmpunyai mslah dngn kksih sy...sy suda lame brcinte dngn die...dkt 3 tahun..sy syg n cnte dkt die sngt2....smpai sy suda mmbeli cincin ntuk prtunangan n prnikahan ntuk die...ttpi sy dpt taw die nk mntk ptus dngn sy n die ckp die da ade llki laen n nk brnikah lpas raya nie...mntk tlong tok...sy da puas mrayu n mnangis sbb die.smpai air mate pon da naek kering tok...sy perlukn die...sy nk brkahwin dngn die tok....sy da mcm org gila dkt sini...da dkt bpe ari slpas die mntk ptus sy xmkn n xwat ape2,ksihatan sy pon mkin trjejas..smpai sy trfkir ntuk bnuh dri dri truskn idup nie...oleh krane sbb sy rindu sngt2 kt die tok....sy xleh lpaskn die kt org laen,...sy mmrlukn bntuan tok scpt mngkin...ttpi dlm mase yg same sy bkn org yg brkmampuan tok..sy tkut byarannye tnggi...sy xmampu,tpi dlm mase yg same sy xnk khilangn die tok...sy merayu sngt2 kt tok n snggup mlutut dpn tok ntuk mmnta bntuan n ikhtiar akhir sy tok..tlong la sy tok sblum sy trlmbt...
    • ReplyTok Kencana
      Banyakkan bersabar dan beristighfar. InsyaAllah ada caranya. Sila hubungi saya untuk jawapan secara peribadi.
  50. ReplyIeda
    Salam tok kencana..sy ada sbuah kedai menjual aksesori wanita secara kecil2an tp di tempat sy ni byk pesaing dan sy skrg sedang mencari minyak pelaris, pemanis n penunduk..3 dlm 1..ada ke? untuk kedai dan diri saya..untuk masalah sy ni, brapakan mahar minyak tersebut? Dan minta di poskan..trima kasih
    • ReplyTok Kencana
      Sila hubungi untuk penerangan lanjut. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  51. ReplyHaikal
    Saya ada masalah : 1) ditipu, orang tersebut tak mahu memulangkan wang saya malah mengelak bila dihubungi. Adakah sebarang cara supaya orang tersebut datang sendiri memulangkan wang kepada saya? 2) bagi melembutkan hati orang yang degil / melawan spt ahli keluarga adakah sebarang cara untuk menundukkannya supaya mengikut kata nasihat yang diberikan? terima kasih.
    • ReplyTok Kencana
      Insya Allah, ada penyelesaiannya, sila hubungi utk keterangan lanjut Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  52. Replysyah
    Assalamua'laikum tok.ambe nie org terengganu,ambe ade masalah ngang kekasih ambe,ambe dah mengenali dia dah lama n satu tempat kerja ngang ambe, pada asalnye hubungan kami elok cukup rapat hinggakan kami banyak kali terlanjur,ckup suatu masa saya berfikir untuk bertanggung jawab d atas semua perbuatan saya,dan saya lebih menyayanginya setelah saya mengetahui yg bahawasanya kekasih saya seorg janda dan juga seorg pengidap penyakit cancer rahim yg mmg kronik,jadi tok dia memiliki 2 org anak,tapi masalahnya bila saya ajak kahwin dia x nak n kami bergaduh acap kali kerana bincangkan hal ini,mak saya sudah berkenan,tolong la saya tok, saya nak kahwin ngang dia tahun nie jgk tok sementara saya sempat menjaga dia,jika diizinkan Allah,saya nak sangat pergi ke mekah sebagai sepasang suami isteri yang sah,saya berharap sangat tok ade cara yg paling berkesan.mcm mana untuk memudahkan proses perkahwinan antara saya dan dia...saya dah msg kat no,phone yg tertera,saya berharap to dapat tolong menyelesaikan masalah saya ini,dan dapat buat dia bersetuju dengan secepat yang mungkin utk berkahwin dengan saya...i hope so.....saya minta tolong sangat2.dah habis daya dah nie tok dan kekasih saya nie org serawak...tolong saya tok...tunggu menda nie jadi n saya tanya dia klu dia nak terus saya suruh mak saya kahwinkan saya ngang dia.demi ALLAH TOK SAYA NAK JAGA DIA DENGAN ANAK2 SELAGI WAKTU MASIH ADA!DIA DICERAIKN OLEH LAKI DIA SEMASA ANAK SULUNGNYA MASIH KECIL DENGAN ALASAN PEREMPUAN YG DIAHWINI OLEH LAKINYA ITU LEBIH KAYA DRPD AWEK SAYA, selepas kejadian itu dia terus x pcayakan lelaki,tapi dia ckp dia sayangkan saya,yg paling saya x leh terima tok,saya dah berpuluh2 kali terlanjur dengan dia,dah tiba masanya tok saya bertanggung jawab...tolong saya tok.
    • ReplyTok Kencana
      Sila hubungi utk penerangan lanjut Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  53. Replyamizah
    Assalamualaikum tok..... Suami saya jenis kaki perempuan dan ikut hati sendiri.... Baru2 nie dia mengaku ada tmn wanita dan merancang utk bersama.. Perempuan tu pun sama... Hidup saya stress coz dia terlalu dgr ckp perempuan itu.... Dah byk tempat sy pergi.... Hubungan mrk still berjln... Saya sygkan suami saya n nak dia hidup dgn saya... Kasih syg dia dgn saya pun mcm wujud dgn tak. Tiap2 tahun ada jer benda yg dia buat.... Insaf hanya dimulut.. Hrp tok dpt tolong saya
    • ReplyTok Kencana
      Boleh cuba kaedah Rawatan Paku... Sila hubungi untuk keterangan lanjut Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  54. ReplyHaikal
    Saya pernah berkenalan dengan seorang gadis ini, pada masa itu gadis ini baru putus cinta & saya mengubat luka di hatinya. Pada awal perkenalan, semuanya berjalan lancar & saya luahkan isi hati saya kepada dia untuk jadikannya isteri saya & dia pun setuju. Setelah lama berkawan, dia berubah hati terhadap saya & memutuskan perhubungan kami dengan alasan dia tidak mencintai saya. Dia seorang yang banyak berfikir, susah untuk dijangka & pendiriannya beubah-ubah. Kini dia tidak lagi mahu berhubung melalui telefon dengan saya & tidak lagi mahu berjumpa dengan saya. Niat saya baik terhadapnya, saya amat sayang kepadanya & ingin menikahinya. Sebagai satu jalan ikhtiar, saya ingin meminta pertolongan Tok Kencana membantu saya supaya saya dapat menikahi gadis ini.
    • ReplyTok Kencana
      Ada bermacam-macam kaedah boleh digunakan. Kadangkala dia mungkin menyayangi anda tetapi keliru dengan perasaan sendiri. Sila hubungi terus ke Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  55. ReplyZIra
    assalam tok kencana, saya bercinta dengan suami orang dan kami tak punyai masalah dalam hubungan. kami sama2 ingin berkahwin dan saya sanggup menjadi isteri kedua. tapi dengan tiba2 dia minta saya jangan ganggu hidup nya lagi, malah terus tak jawab call dan msg saya wpun macam2 telah saya pujuk dan ajak berbincang. kami tak pernah bergaduh. saya ingin kan bantuan tok untukdapat kan dia kembali pada saya dan seterusnya lembutkan hati isteri dia utk terima saya. terima kasih.
    • ReplyTok Kencana
      Sila hubungi Tok Kencana untuk penerangan lebih lanjut. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  56. ReplyNoorudin Hidayatulah
    Askum wrt wkt. Sempat juga dengan izin Allah swt untuk mengunjungi laman tok ni. Saya sebenarnya orang sabah kota kinabalu sino kadazan yang telah memeluk islam walaupun keluarga membantah kerananya agama kristian. Tujuan saya tulis ni adalah untuk meminta memaharkan minyak ibu pengaseh termasuk kos penghantaran juga.Ini untuk buat rezeki sebab saya kini berada di New Zealand Auckland sebab telah berhijrah ke sini tahun 1995. Adik kini banyak mengalami kesusahan tapi syukur alhamdulilah ada satu kawan yang kata laman mu boleh menolong saya, Jadi saya pun cubalah. Dah cuba macam macam cara naik pangkat tapi selalu dikutuk orang lain sana sini orangputeh, orang india pun selalu membuat saya susah hati dalam perkerjaan. Adik belum mempunyai kehidupan stabil kerana susah payah mencari wang sebab makan gaji sini. Harap dengan izin Allah swt Tok bolehlah menolong hamba ini yang menderita. Syukurlah ...
    • ReplyTok Kencana
      Sila hubungi atau balas di bahagian HUBUNGI SAYA untuk keterangan lanjut Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
      • Replynor
        salam tok, saya dari borneo..sy tlh berkasih dengan seorang lelaki selama 4 tahun. sebelum tu sy memang x suka pd dia tok tapi tiba2 sy sygkan dia dengan sepenuh hati walaupun dia x ada rupa dn harta. selama 4 tahun ini..x pernah sesaat pun sy lupa dia tok. tapi sy rasa menderita sebab dia jauh dan hanya beberapa bulan sekali baru dpt bertemu. tetapi setelah 4 tahun baru dia memberitahu yg dia mempunyai 2 org isteri. tok, sy telah banyak berkorban untuk dia tok. tolong la saya tok sebab dia da mula berubah terhadap diri saya. sy ikhlas terima dia dan snggup jadi isteri ke 3 dia tok. saya rasa x boleh hidup tanpa dia.
        • ReplyTok Kencana
          Jangan risau, ada jalan penyelesaiannya. Sila hubungi kami utk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  57. Replypuan ct
    berapa bayaran selalu yang dikenakan?
    • ReplyTok Kencana
      Bergantung kepada masalah dan perkhidmatan yang diinginkan. Insya Allah, kami akan memberikan penumpuan intensif untuk setiap permasalahan.
  58. Replywawa
    Tuan, saya ingin kekasih saya tidak berpaling kepada yg lain, saya di JB. Apakah kaedahnya tuan?
    • ReplyTok Kencana
      Hubungi Saya untuk keterangan lanjut Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  59. ReplyYus
    Assalammualaikum Tok Kencana, Saya pernah berkenalan dengan seorang gadis ini, pada masa itu gadis ini baru putus cinta & saya mengubat luka di hatinya. Pada awal perkenalan, semuanya berjalan lancar & saya luahkan isi hati saya kepada dia untuk jadikannya isteri saya & dia pun setuju. Setelah lama berkawan, dia berubah hati terhadap saya & memutuskan perhubungan kami dengan alasan dia tidak mencintai saya. Dia seorang yang banyak berfikir, susah untuk dijangka & pendiriannya beubah-ubah. Kini dia tidak lagi mahu berhubung melalui telefon dengan saya & tidak lagi mahu berjumpa dengan saya. Niat saya baik terhadapnya, saya amat sayang kepadanya & ingin menikahinya. Sebagai satu jalan ikhtiar, saya ingin meminta pertolongan Tok Kencana membantu saya supaya saya dapat menikahi gadis ini.
  60. Replymemey
    Saya memey , berumur 19 tahun , saya baru di kecewakan , tetapi atas sebab tindakan saya yang memang ego , saya dengan teman lelaki bcinta selama 8 bulan , tapi kami spt suami isteri kerana sudah tinggal sama2 , saya mnganggap dia akan angap saya sbg isteri slpas apa yg blaku , tetapi , slpas jarak mmisahkan kami , sya sering bgadh dgn dea , sering bawa dia putus , tetapi bila kami bjumpa , spti tiada apa2 mslh , malah sy sgt syg dgn dia , tapi bila bjauhan sya sering2 marah2 , dan sering mau putus , slpas bgtu , di tmpt dea kerja ,jauh dgn tpt sy keja , sblum sy smbung stdy , dea curang dengan sy tanpa mngetahuan sya , smpai masa dia jarang layan sya , sy sering2 marah2 , tetapi dia suda mula mjlin hbungan dgn perempuan lain , tetapi amsa tu sy blum tahu , slps tuh ,sya bawa dia putus , then dia terima , kemudian sya xsanggup bpisah dgnnya ,dia la segalnya bg sy , sy mahu dia jadi suami sy kelak , tetapi dia terus terang gan sy , dia suda mahu btunang , Tok kencana , tlg bantu sy ...dah smpai 1 bulan lbh , hsaya masih x dapat trima laki2 , n sering rindu dgn dia , -sabah-
    • ReplyTok Kencana
      Sila hubungi saya melalui telefon untuk maklumat selanjutnya.
  61. Replymil
    Suami sy dah lama dingin dgn sy, 5 bln. Bgmn caranya utk menyelesaikan mslh ini
    • ReplyTok Kencana
      Sila hubungi saya melalui telefon untuk maklumat selanjutnya. Ada beberapa kaedah boleh digunakan sebagai pilihan.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*