Saya adalah pengasas Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana yang menyediakan pelbagai perkhidmatan rawatan tradisional seperti membuang sihir, saka, minyak pengasih, gangguan makhluk halus dan sebagainya. Saya telah berpengalaman lebih 20 tahun merawat dan memberikan perkhidmatan dalam bidang rawatan tradisional.  Semoga dengan pengalaman dan ilmu pengetahuan yang dimiliki mampu memberikan manfaat kepada orang lain.

Comments ( 84 )

  1. ReplySalehah
    Saya bercinta hampir 5 tahun dan tiba-tiba kekasih saya curang dan tinggalkan saya. Sekarang saya dan kekasih berjauhan tempat tinggal. Bolehkah tok satukan kami semula, saya nak dia kembali kepada saya dan saya berubat dengan tok dari jauh sebab saya dari utara.
    • ReplyTok Kencana
      Memang rawatan jarak jauh merupakan salah satu kepakaran kami. InsyaAllah boleh diusahakan.
  2. ReplyNickname ( required )
    Tok saya dari Jb dan ingin mendapat pertolongan. Kekasih sy berubah hati & ikut kata ibunya tapi dia bukan islam dan putuskan hubungan kami. Adakah rawatan jarak jauh yg bole sy buat tak dan bagaimana cara nk hubungi tok ?
  3. Replyeahy
    Salam...adakah cara rawatan untuk melupakan seseorang dari hati dan ingatan saya? Macam2 telah saya cuba tapi susah sangat untuk melupakan seseorang itu. Adakah caranya? Terima kasih.
  4. Replyeahy
    Salam...Saya ada masalah berkenaan cinta. Sudah 5 tahun saya bercinta dengan dia. Sekarang dia memutuskan hubungan dengan saya disebabkan suatu kesilapan yang telah saya lakukan padanya. Sekarang dia cakap dia telah tiada hati dengan saya. Hati dia dah jadi keras sangat-sangat. Dia benci saya sangat-sangat. Setiap hari dia akan cari salah saya, marah-marah saya dan tuduh saya macam-macam. Sebelum ini saya la orang yang paling dia sayang sangat-sangat. Saya sayangkan dia seikhlas hati saya dan saya tidak pernah mempermainkan dia selama ini. Sampai sekarang saya masih sayangkan dia. Macam-macam telah saya buat dan berkorban untuk dia selama ni dan ikutkan semua kehendaknya. Sekarang dia buat saya macam sampah dan tiada guna lagi bagi dia. Adakah cara untuk kembalikan sayang dan cinta dia kepada saya semula. Terima kasih.
    • ReplyTok Kencana
      Waalaikumussalam. Boleh ikhtiarkan dengan Rawatan Paku.
  5. ReplySasi
    Tok saya ada masalah pekerjaan.. saya buat kerja sales.. susah nak dapat sales .. telefon cus suruh buat loan... boleh tok tolong saya...
    • ReplyTok Kencana
      Boleh. Hubungi kami untuk maklumat lanjut.
  6. Replyariza
    Suami telah meninggalkan sy tanpa khabar sejak penghujung 2014.beliau lari kerana masalah hutang.masihkah ada harapan utk dia kembali ke sisi saya.
    • ReplyTok Kencana
      Ada beberapa cara untuk memanggilnya semula. Boleh rujuk beberapa artikel yang kami paparkan sebelum ini. Hubungi kami untuk maklumat lanjut
  7. Replyeiyrah
    Assalammualaikum Tok Kencana..terlebih dahulu saya nak minta maaf..sebab saya dalam hubugan terlarang(hubungan sejenis)..saya mahu tanya..boleh ke Tok buatkan seseorang lupakan kekasih lama dia..bukan untuk membenci..hanya lupakan tetang kekasih lama dia..sebab kekasih lama dia tidak mahu lepaskan dia..kekasih lama dia hanya tahu pergunakan dia saja..kekasih dia pernah gunakan gambar untuk dapatkan cinta dia..
  8. Replyaril
    Saya ada masalah dgn adik angkat saya...Sy dh anggap dia mcm adik saya sendiri...setiap kali dia perlukan pertolongan sy ada disamping dia..sekarang dia dah buang saya jauh2 tanpa rasa pentingnya saya dlu...mcm mna saya nk berbaik2 semula dengan dia? sy dengan dia tinggal berjauhan...Macam mna nk selesaikan masalah kami?
  9. ReplyZiq20
    Asalamualaikum , saya ada masalah pasangan saya . Sejak dua menjak ni dia ingat benda yang lama .... kita orang dah berjanji nak kahwin ... sekarang ni ada masalah pasal dia ingat benda lama ..... saya sayang dia sangat sangat sangat....
    • ReplyTok Kencana
      Waalaikumussalam wbt. Ada beberapa rawatan boleh digunakan. Sila hubungi kami terus untuk penjelasan lanjut.
  10. Replyaliff
    ASSALAMUALAIKU TOK KENCANA SAYA MEMPUNYAI MASALAH RUMAH TANGGA DAN MEMPUNYAI SEORANG ANAK BERUMUR 3 THN. BARU BARU INI ISTERI SYA TELAH KELUAR RUMAH SAYA KERANA KANTOI MESSAGE DI WECHAT. SAYA MASIH LAGI SAYANGKAN DIA DAN SAYA KASIHAN KAN ANAK SAYA... BOLEHKAH SYA MEMOHON UNTUK RAWATAN PAKU JARAK JAUH UNTUK PULIHKAN KEADAAN ISTERI SAYA?
    • ReplyTok Kencana
      Boleh diusahakan, insyaAllah. Hubungi kami di talian yang disediakan.
  11. ReplyNas Ayu
    Tok saya dari Spore dan ingin mendapat pertolongan bakal suami berubah hati dan putuskan hubungan kami oleh kerana perempuan lain. Adakan rawatan jarak jauh dan boleh saya hubungi tok cara whatsapp?
    • ReplyTok Kencana
      Rawatan jarak jauh memang kepakaran kami. Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut. Boleh whatsapp juga.
  12. Replybella
    Salam.. saya ni masih berkahwin dgn suami yg sudah tidak memberi apa2 erti dlm hidup saya dari segi zahir dan batin. Sudah lama berkahwin dn dikurniakan anak2 tapi perangai dia buat saya benci dan hilang rasa sayang. Saya mahu dia ceraikan saya tapi dia masih mau menyimpan saya sebagai isteri demi memudahkan hidup dia. Saya sendri bermasalah untuk mendapatkan kebahagian sendiri. Demi anak2 saya bekukan hati..tapi hati kecil saya mendamba seorang lelaki yang dpt memberi kebahagiaan. Saya ada teman lain..suami org dia juga memerlukan saya dia seorg yg bertanggungjawab cuma agak ragu2 mengambil saya utk hidup sebagai isteri dia. Tolonglah..lepaskan saya dari suami saya dan bantulah saya utk bersama lelaki yang saya cintai. Harap ada cara yg sesuai dan tidak memberi keburukan utk saya. Sekian..terima kasih.
    • ReplyTok Kencana
      Berat kes ini. Tetapi kami sedia membantu. Hubungi sahaja talian untuk lebih info
  13. Replynurul
    tok kencana sy ingin brtanya sy bru lpas carai talak 1 dn sy ingin brbaek smula Ada tk caranya?
    • ReplyTok Kencana
      Ada. Kalau masih baru, rawatan mungkin lebih mudah bergantung kepada kesnya. Hubungi kami untuk maklumat lanjut
  14. Replylyn
    Salam Tok Kencana, Saya ingin tahu brapa harga utk mandi bunga? Saya tinggal jauh..Boleh tk Datok antar melalui pos?Saya tinggal di negeri lain..Boleh tk Datok emailkn saya harganya..Ada cara tk untuk uat sesrg setia dgn saya selamanya?hargainya?Terima kasih.
    • ReplyTok Kencana
      Kami merupakan pakar rawatan jarak jauh dan tiada masalah untuk melakukannya. Ada beberapa cara untuk membuatkan seseorang yang disayangi kekal setia, salah satunya adalah rawatan paku. Sila hubungi kami untuk penerangan selanjutnya. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700
  15. ReplyStella
    Salam sejahtera,saya berminat dengan minyak pengasih.. saya bermasalah dengan kekasih saya. sebelum ini kami telah merancang untuk kahwin,tapi sekarang semua telah berubah.biarpun saya di depan mata tapi dia langsung tak memandang. sya sangat butu pertolongan dengan tok.saya tak sanggup kehilanggannya.saya bukan islam.
    • ReplyTok Kencana
      Tiada masalah, saya akan bantu. Sila berhubung terus untuk maklumat selanjutnya. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  16. Replyazmi
    assalam tok...sya ad masalah dengan pasangan saya, kmi telah rancang utk bertunang dlm masa terdekat ini..tp kbelakangan ini dia sudah berubah..sampai x mahu pandang xmahu ckap ngan sya..dia asyik minta putus..ad lelaki dtempat keja dia slalu bersama dia..sya syak dia telah disihir..sya dh xtahu nk buat mcm mana lgi.. minta tlg tok..
    • ReplyTok Kencana
      Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut... Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  17. Replyshahrul
    Assalammualaikum..... Tok, saya ada masalah dalam perniagaan apa yang di rancang tidak menjadi...Bolehkah Tok menolong saya??Berapa pula maharnya?? Terima Kasih
    • ReplyTok Kencana
      Ada beberapa cara boleh digunakan. Bayaran bergantung pada kaedah yg digunakan. Sila hubungi kami utk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  18. ReplyAsri Ismail
    Tok apa khabar. Saya dan kawan saya punya masaalah. Kawan saya..isteri dia tidak mahu pulang dan mintak dicerai. Saya pula, saya tengah process untuk bercerai dgn isteri saya untuk berkahwin dgn teman wanita baru saya. Tapi..setelah semua saya lakukan..teman wanita saya lari..hidup saya merana sekarang. Saya ingin memintak pertolongan untk teman hati saya pulang ke sana...
    • ReplyTok Kencana
      Tiada masalah, hubungi kami utk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  19. Replysafaruddin
    salam tok... saya bob dari penang.. saya ada masalah tentang isteri saya.. beliau melarikan diri dr rumah sebulan yg lalu... bila saya memujuk dia tuk balik kepangkuan saya,belau mengatakan bahawa hati dan perasaan sayang dia kepada saya sudah tidak ada lagi.... malah dia membencikan saya...ni semua berpunca panas baran saya. (wallahu'alam).. itu yg dia perkatakan kpd saya... apa yang saya tahu beliau selama ini telah didesak oleh keluarganya tuk berpisah dengan saya.. apa yg saya dpt tahu bahawa isteri saya mempunyai saka keturunan sebab pada malam kami bergaduh dia balik ke rumah sewanya (berjalan kaki).. sampai ke rumah dia ternampak sesuatu benda..saya tak tahu benda apa.. jadi dengan ini saya mohon tok tolong selamatkan hubungan kami.. kembalikan kasih sayang dia terhadap saya dan buanglah apa yg ada didalam badannya.... kemungkinan saya tak boleh sampai ke tempat tok atas dasar transport..lg pun sy xpernah sampai sana lagi... tolong tok.. saya berharap sangat... terima kasih
    • ReplyTok Kencana
      Hubungi kami utk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  20. Replyeldriena
    Salam tok...sy ada masalah dgn teman lelaki sy dia suda ada isteri tp sy sngt2 sygg dia tok sy mau dia kembali bersama sy.. boleh tok bantu sy?? -sabah-
    • ReplyTok Kencana
      Boleh, hubungi kami terlebih dahulu utk penerangan selanjutnya. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  21. Replysyazwan amar
    assalamualaikum saya ada masalah dengan seorang penyewa rumah pakcik. penyewa itu membawa masalah yang menyebabkan penyewa lain dan tuan punya rumah sewa marah dan tak puas hati penyewa tu mengatakan rumah yang disewakan adalah tanah dia sendiri,padahal rumah sewa milik pakcik saya. penyewa itu juga membawa masalah kepada semua penyewa lain yang menyebabkan penyewa lain bergaduh. saya harap tok dpt tolong lembutkan hati dan panaskan rumah yg penyewa itu duduk supaya penyewa dpt pindah rumah dgn kadar segera. nama penyewa yang menyewa rumah pakcik saya ialah ###########.
    • ReplyTok Kencana
      Boleh, sila hubungi kami utk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  22. ReplyABDUL RAHIM
    SAYA BERMINAT MEMILIKI IBU MINYAK PENGASIH.BERAPAKAH MAHARNYA DAN BOLEHKAH DI POS MINYAK TERSEBUT
    • ReplyTok Kencana
      Boleh dipos. Sila hubungi kami utk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  23. Replyfatin
    salam..sy pnh berty tmpt utk mandi bunga..dh 2 3 org bgtaw sy yg sy ni ssh nk dpt jodoh..ada ker bnda camtu?klu sy mndi bunga boleh ke sy dpt jodoh?? tok kencana boleh bt ke?
    • ReplyTok Kencana
      Ada caranya. Sila hubungi kami utk keterangan lanjut. Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  24. Replylyanna
    Saya berminat dengan minyak pengasih,saya ada masalah dengan pasangan,dimana Kami dah berkawan hampir 5tahun,dia berjanji nak kahwin dengan saya tapi sejak akhir2 ne dia berubah dan mula meningalkan saya..saya sangat sayang dia,saya tidak sangup tuk kehilangan dia,ada cara tak buat dia sayang dn kahwin dengan saya segera..
    • ReplyTok Kencana
      Rawatan Paku sesuai untuk kembalikan cinta pasangan. Sila hubungi untuk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  25. Replyamran
    Salam tok ,sy ada masalah dng adk angkat sy ,adk angkat sy ni jarang balik rumah ,sy nk lepas habis kerja terus adk angkat sy balik rumah ,dan sy nk tok bg badan adk angkat sy rasa panas apa bila tido di rumah kwn nya tak kira rumah kwn nya di klang ka atau damansara ,biar dia selesa tido di rumah sy ,sy harap tok dpt tlg
    • ReplyTok Kencana
      InsyaAllah boleh... Sila hubungi Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  26. Replyfariz
    Salam.. Saya ada masaalah dengan makwa saya.. Saya sudah bekanalan hampir 4tahun.. dan saya ingin melamar dia untuk menjadi isteri saya.. dan masaalah saya sekarang ni,sekarang dia sudah berubah hati dengan saya.. ada tak cara untuk saya mennambat hati dia kembali.. dan berapa modal untuk rawatan ini?
    • ReplyTok Kencana
      InsyaAllah, kalau serius untuk mengambilnya sebagai isteri, ada beberapa kaedah boleh dipilih. Sila hubungi untuk keterangan lanjut: Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  27. Replynurul
    Salam, tok.. saya mempunyai masalah rumahtangga..suami saya dah ceraikan saya talak 2,, tapi saya terlalu sygkan sye.. dye banyak dgr kate2 mak dye dan adq2 dye... mereka selalu hasut dye mcam2.. sbb sygkan suami sye sanggup belikan ape saje yg dye nak.. tapi dye x pernh hargai.. walaupun dye xpernh bagi nafkah,, tapi sye tetap setia...skrg dye aibkan sye di tempat keje.. boleh tak masalah ini dibendung dah suami saya di ubah sikapnya yg terlalu percaya kat org lain dari isteri??
    • ReplyTok Kencana
      Boleh, insyaAllah... Ada banyak cara boleh dipilih. Sila hubungi untuk keterangan lanjut... Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  28. Replyanne
    Salam . Saya ada satu mslh tok. Saya ada hbgn brsama suami org tetapi di sgt baik . Wlupn kami mnjlinkn hbgn snyap2 tp anak bini diq xpnh abaikn...kami lama brsma sblm ni kami sgt bgia dan xpnh ada mslh .. dia sgop dtg sni jmp aaya tp sjak kebelankangan ni dia brubah ..kurang lyn saya . Mula nk mrh saya .. saya call msg dia tak balas .. jawapan dia sibuk kerja .saya kenal dia tak mcm ni . Kami xpnh ada mslh . Lg pn saya dgn dia dah brsama sbb tu saya syg dia ikhls dan ikotkn apa je dia nak . Kami prnh rncang nk kawin tp mgkin akdr guraun tp dari kami mlakukn hbgn ni tnpa pngetahuan kluarga baik la ikat prhbgn ni lbh baik . Sya trima klu mnjd istri kedua dlm usia muda ni ..saya klu bole nak tok tlg dia tak lupakan saya ..sntiasa ada untuk saya .sygkn saya dantak tiggalkn saya .tp saya duduk johor nak pergi jumpa tok di kl mgkin tkda masa sbb saya kerja susah dpt cuti . Tok ada buat rawatan jarak jauh ke ?
    • ReplyTok Kencana
      Kami ada menyediakan rawatan jarak jauh bagi mereka yang memerlukan. Kesan rawatan tetap hebat. Sila hubungi untuk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700
  29. Replyjoe
    salam tok sy mengalami masalah cinta.sblum ini kami ok je xprnah gduh..sy bersamanya slma 4 tahu..tba2 hati berubah..sblm mslah ini brlku dia menangis pada sy.sy ckp dia syg saya...skrg sy call dia xngkt mcj xrplay.tok blh ke tlg sy....trima kasih
    • ReplyTok Kencana
      Sila berhubung terus untuk keterangan lanjut. Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 03-61271341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  30. ReplySusila
    Hi Tok, Saya ada masalah rumahtangga yang teruk sekali. Suami saya memukul saya dan dengar cakap ibu dia dan adik ipar saya. Dia tidak peduli sama saya sekarang malah suruh saya keluar dari rumah. Mak mertua dan idak ipar saya selalu guna pergi jumpa bomoh. Mereka cabar saya dan beritahu akan kucar kacir kan rumah tangga saya dan akan suruh tinggalk saya. Saya dah berkorban banyak benda sekarang tidak ada apa-apa. Rasa macam nak mati. Harap tok boleh bantu saya dan saya bukan islam.
    • ReplyTok Kencana
      Ada cara untuk memulihkan semula hubungan dengan suami dan memperbaiki hubungan antara ibu mertua serta adik ipar yang dialami. Sila hubungi saya untuk keterangan lanjut.
  31. ReplyAnne
    Assalammualaikum.. Saya mempunyai seorang teman lelaki dan kami telah bersama sejak 2 tahun yang lalu. Namun.. Akhir - akhir ini dia berubah, dan saya dapati dia curang dengan teman sekerja.. Apabila rahsianya terbongkar.. dia meninggalkan saya begitu sahaja.. saya buntu.. Dia berjanji hendak mengahwini saya dan sebagainya kini semuanya musnah.. Tolonglah saya..
    • ReplyTok Kencana
      Sila hubungi saya untuk keterangan lanjut.
  32. Replynora
    Assalammualaikum tok. Saya rasa teman lelaki saya ada perempuan lain.. Macam mana nak bagi dia setia kat saya je? Dan saya nak dia x pandang org lain dah.. Pastu, soal bayaran mcm mana? Saya skrg di kk sabah.
    • ReplyTok Kencana
      Ada beberapa cara boleh digunakan, terpulang pada pilihan. Sila hubungi untuk keterangan lanjut.
  33. ReplyZainal bidin Md Yasin
    Assalamualaikaum saya ada masaalah dalam perut mungkin angin bolih tak saya mendapat rawatan di tempat tok dan bagaimana tentang bayarannya.. terima kasih
    • ReplyTok Kencana
      Sila hubungi untuk keterangan lanjut... Hubungi Saya Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan. Cara yang lambat, tetapi anda tetap boleh hubungi saya, sila isi borang di bawah.
  34. ReplyMohd Rafflis
    Masalah saya ialah ibu dan bapa saya duduk berasingan walaupun masing masih suami isteri. Saya ingin memulihkan hubungan mereka semula tapi berbagai cara telah saya adik beradik buat tetapi masih gagal. Mak saya tidak mahu tinggal dengan bapa kerana sikap bapa yang panas baran. Sikap ini masih ada pada bapa sehingga sekarang walaupun umurnya telah mencecah 70 tahun. Ibu saya sekarang tinggal bersama adik saya. Apakah yang boleh saya lakukan untuk pulihkan hubungan mereka dan membuangkan sikap panas baran bapa saya itu. Terima Kasih.
    • ReplyTok Kencana
      Rawatan Paku boleh membuang sifat yang tidak diinginkan... Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  35. Replyjamel
    Slm tok. Saya nie bkan islam n sya suke sama jenis.. Bru2 nie kekasih dah tnglkan sya..bley x tlg tok dtg blek pde saya..?
  36. Replynoni
    Salam tok sy ade masalah Dgn bekas tunang sy...sy Syg Sgt dekat dia Tp dua dh berubah hati tok mcm mane Ye??
    • ReplyTok Kencana
      Sila hantarkan pertanyaan di ruangan 'HUBUNGI SAYA' atau hubungi terus Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  37. ReplyTeraniaya
    Tok saya bukan islam .... saya dianiya oleh teman lelaki saya dgn memberi harapan akan berkahwin dlm 2 tahun. sekarang dia ada teman wanita lain sehingga dia tidak mahu memdengar suara saya ataupun balas sms saya. kami berdua hidup sebagai suami isteri dan sekarang dia membuang saya begitu sahaja. Segala pengorbanan saya untuknya semuanya disia-sia kan. hati saya terlalu sakit dan tak dapat hidup tanpanya. saya minta tolong tok untuk menyelesaikan masalah saya.
    • ReplyTok Kencana
      Terdapat pelbagai kaedah untuk membantu cik. Sila hubungi saya melalui telefon atau tinggalkan pesanan di bahagian HUBUNGI SAYA
  38. Replydwen
    Assalam.... macammana nak baikkan hubungan 2 orang isteri macam adik beradik
    • ReplyTok Kencana
      Ada beberapa cara boleh digunakan. Sila hubungi Tok Kencana bagi mendapatkan maklumat lebih lanjut. No. Tel: 03-61201341, 012-3699117 atau 013-6464700
  39. ReplyNisa
    Assalam, saya ibu tunggal kpd 3 org anak. saya mempunyai banyak masalah. dari segi kewangan, banyak hutang, pekerjaan tak pernah naik pangkat dan gaji, hubungan anak beranak terasa jauh, terasa keluarga pinggirkan saya, teman2 menjauhkan diri dan pernah ada hubungan cinta tapi ditipu oleh kekasih. saya ditinggalkan begitu sahaja. Janji mcm2 kepada saya tapi semuanya musnah dan saya yang merana. Mohon pertolongan.
    • ReplyTok Kencana
      Ada beberapa perkara perlu dilihat terlebih dahulu. Sila hubungi saya bagi mendapatkan maklumat lebih lanjut. No. Tel: 03-61201341, 012-3699117 atau 013-6464700
  40. ReplyAdilanClub
    Salam, Masalah saya ialah saya seolah olah dikunci nafsu. Anu saya tak bangun langsung berpunca semenjak isteri kedua saya mempunyi teman lelaki. Isteri kedua saya akan menghabiskan masa beliau dengan teman temannya diluar pada malam minggu. saya seolah2 dipukau dan x dapat berkata apa2. hanya mengikut saya kehendah beliau. apa yang patut saya lakukan?
    • ReplyTok Kencana
      Ada beberapa perkara perlu dilihat terlebih dahulu. Sila hubungi Tok Kencana bagi mendapatkan maklumat lebih lanjut. No. Tel: 03-61201341, 012-3699117 atau 013-6464700
  41. ReplyNor
    Saya dari Singapura. Boleh tak saya menyuruh makcik saya yang tinggal di Malaysia untuk mendapatkan ubat untuk suami saya yang terkena sihir/pengasih dari wanita lain?
    • ReplyTok Kencana
      Hubungi Saya untuk keterangan lanjut Pusat Rawatan Tradisional Tok Kencana No. 4, Jalan 47, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor Waktu Rawatan: 9 pagi hingga 6 petang Sila Buat Temujanji Sebelum Datang No. Tel: 03-61201341, 012-3699117 atau 013-6464700 SMS dan ‘missed call’ tidak akan dilayan.
  42. Replysiah
    Salam... Sya pn berminat rawatan minyak pengasih.. Sya mmpunyai masalah keluarga, sya x mau rumahtangga sya runtuh... Anak2 masih memerlukan kami lgi...dn bermcm cara,usaha dn ubat yg sya dh cuba tpi smua x berkesan... Sya org sabah mcm mna dato nk merawat sya?
    • ReplyTok Kencana
      Ada rawatan jarak jauh disediakan. Kesannya sama hebat. Sila hubungi nombor telefon yang disediakan untuk keterangan lanjut.
  43. Replyjie
    sy berminat untuk muncuba rawatan minyak pengasih,sy mempunyai masalah keluarga,berbagai usaha dan cara telah sy cuba untuk mengelakkan keruntuhan rumahtangga sy.
  44. Replyanwar
    saya berminat untuk mendapatkan minyak pengasih cinta mani..berapakah maharnya dan pantang larangnya..
    • ReplyTok Kencana
      Sila hubungi melalui telefon. Anda akan mendapat maklumat menyeluruh...
  45. ReplyTok Kencana
    Boleh... tiada masalah. Sila hubungi saya untuk maklumat lanjut,
  46. Replyjudy
    saya bukan islam, boleh saya minta rawatan juga perihal hubungan suam isteri

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*